Groepslessen

Pump

Bodypump is een barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, een professionele instructeur en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! 

Circuit training

Circuittraining is een intensieve interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en jou motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen!

Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport waarbij de stoten van het regulieren boksen gecombineerd worden met trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. De les duurt 60 minuten en naast het boksen wordt er ook uitvoerig aandacht besteed aan een sterkere core!

Kids boksen

Kids boksen is een leuke en intensieve manier voor kinderen om wegwijs te worden in het boksen. De les wordt verzorgd door een ervaren kickbokser en duurt zo'n 50 minuten. 

Funxtion

Funxtion is een circuit training van 20 minuten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel lichaamsgewicht als kettlebels, barbells en gewichtsschijven. Het circuit bestaat uit 3x 6 rondes en is, ondanks de relatief korte tijd, een ware uitdaging!

50+ Circuit

Het 50+ Circuit is er voor de sporter die op een uitdagende en actieve manier wil werken aan een soepeler er sterker lichaam. In 30 min wordt er door verschillende oefeningen aan alle spiergroepen gewerkt. De gewichten die gebruikt worden kunnen zelf bepaald worden en de juiste houding bij het uitvoeren speelt een grote rol. 

Total body workout

-

Wilt u het groepsrooster bekijken?

Dat kan hier